Breaking News
Loading...

FAJ : Knowledge Sharing

Agama

Informasi Minda

Shaklee

Info Shaklee

Recent Post

Tuesday, 7 March 2017
Selesaikan Masalah Sembelit dengan Shaklee

Selesaikan Masalah Sembelit dengan Shaklee


Akhirnya mereka pon hidup bahagia.
Tiada lagi ketukan pintu bertubi-tubi oleh anak untuk mak-mak yang lama mastautin dalam tandas.
Tiada lagi air mata bercucuran melihat anakanda tercinta melalak sewaktu nak berak.
Haiyo, nak berak je pun!
:D



----------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik, "hot selling" di Malaysia ini??
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : FAEZAH ABDUL JALIL
Pengedar Sah Shaklee Kawasan SENAWANG, AMPANGAN, SIKAMAT, SEREMBAN, SEREMBAN 2, JELEBU, MANTIN, NILAI, PORT DICKSON
Shaklee ID [ No : 880125]
Fon : 013-3807761
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Triple-FQ-Shoppe/153463454757147
Email : faezah010203@gmail.com
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 880125.
Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya, pengedar TERDEKAT anda!
----------------------------------------------------------------------------------------
Monday, 6 March 2017
Meal Shakes & Vita-lea for children untuk Si Manja Anda

Meal Shakes & Vita-lea for children untuk Si Manja Anda

Risau dan mak-mak berpisah tiada.
Level risau memuncak bila anak-anak tak sihat.
Mulalah meng-Google dengan ayat;
"Adakah normal jika anak saya...."
Demam itu bagus, nak test askar-askar baik dalam badan anak-anak, kuat ke idak kan?
Tapi mak, kalau dah selalu sangat demam, mudah sangat terkena demam, itu ada sesuatu yang mak-mak perlu top-up lagi rasa risau.
Baru cerita pasal demam ni, belum part membuang dia.
Smooth ke atau ada raungan yang menyayat hati?
Izinkan Meal Shakes dan Vita-lea for children ini turunkan level kerisauan mak-mak terhadap "asik-asik demam" tu.
Biarkan Meal Shakes buat kerja dia, agar anak mak tu membuang dengan happy!
Meal Shakes rasa vanilla. Perlu dibancuh dengan air.
Vita-lea for children rasa anggur. Tablet kunyah.
Tak merosakkan gigi. Mak tak payah risau yang ini ya!
Untuk mak yang mencari suplemen buat anak-anak berumur setahun ke atas;
..Pae suggest 2 ni~

:)



----------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik, "hot selling" di Malaysia ini??
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : FAEZAH ABDUL JALIL
Pengedar Sah Shaklee Kawasan SENAWANG, AMPANGAN, SIKAMAT, SEREMBAN, SEREMBAN 2, JELEBU, MANTIN, NILAI, PORT DICKSON
Shaklee ID [ No : 880125]
Fon : 013-3807761
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Triple-FQ-Shoppe/153463454757147
Email : faezah010203@gmail.com
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 880125.
Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya, pengedar TERDEKAT anda!
----------------------------------------------------------------------------------------
Wednesday, 1 March 2017
Meal Shakes Makanan Segera Tanpa Curiga untuk Si Manja

Meal Shakes Makanan Segera Tanpa Curiga untuk Si Manja

Dalam kehidupan seharian yang sentiasa aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.

Oleh itu Meal Shakes menjadi pilihan terbaik bagi mereka kerana ia merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glisemik.

Kadungan Meal Shakes mempunyai;

1. Vitamin dan mineral penting- nutrien asas yang diperlukan oleh anak-anak yang sedang membesar.
2. Sumber terbaik serat pemakanan dan protein.
3. Sumber kalsium.
4. Indeks glisemik yang rendah.

Jadi, Meal Shakes sesuai diberi minum kepada anak-anak kita yang menderita sembelit!

Selain itu, dengan memberi Meal Shakes, mereka juga kekal bertenaga dan mudah fokus sewaktu belajar di dalam kelas.

Nak setin?

----------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik, "hot selling" di Malaysia ini??
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : FAEZAH ABDUL JALIL
Pengedar Sah Shaklee Kawasan SENAWANG, AMPANGAN, SIKAMAT, SEREMBAN, SEREMBAN 2, JELEBU, MANTIN, NILAI, PORT DICKSON
Shaklee ID [ No : 880125]
Fon : 013-3807761
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Triple-FQ-Shoppe/153463454757147
Email : faezah010203@gmail.com
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 880125.
Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya, pengedar TERDEKAT anda!
----------------------------------------------------------------------------------------
Wednesday, 15 February 2017
Set Bajet Shaklee untuk Pengurusan Berat Badan Ideal

Set Bajet Shaklee untuk Pengurusan Berat Badan Ideal


Terpanggil untuk share dua suplemen hebat ni.

Herblax dan Lecithin

Rata-rata mereka yang sebut dua suplemen ni, terus kaitkan dengan "kurus"

Ya, memang pilihan yang betul buat anda yang masih mencari-cari suplemen untuk kurus.

Yang penting, selamat, terbukti berkesan dan semulajadi.

Shaklee ada landmark, clinical study dan dah berpuluh tahun wujud di Malaysia.

Tak ragu-ragu dah kan?

So, Pae nak share gambar, dan ada short description tentang fungsi Herblax serta Lecithin ini.


Kebiasaannya mereka ambil Herblax untuk masalah sembelit juga.

Sebab tu, siapa yang konsisten ambil Herblax tiba-tiba boleh kurus!

Amacam?

:)
----------------------------------------------------------------------------------------
Kekalkan Kesihatan & Kecerdasan!
Sihat & Berjaya bersama saya
Berminat untuk mencuba vitamin terbaik, "hot selling" di Malaysia ini??
Sila hubungi saya segera :

Perunding Vitamin Anda : FAEZAH ABDUL JALIL
Pengedar Sah Shaklee Kawasan SENAWANG, AMPANGAN, SIKAMAT, SEREMBAN, SEREMBAN 2, JELEBU, MANTIN, NILAI, PORT DICKSON
Shaklee ID [ No : 880125]
Fon : 013-3807761
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Triple-FQ-Shoppe/153463454757147
Email : faezah010203@gmail.com
Saya merupakan Pengedar Sah Shaklee dengan ID 880125.
Anda boleh dapatkan produk Shaklee dari saya, pengedar TERDEKAT anda!
----------------------------------------------------------------------------------------
Copyright © 2015 FQ RayaKaya All Right Reserved